به گزارش سرزمین مانا به نقل از ایرنا «رضا عسکرزاده» روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی ایرنا بیان کرد: شرکت برق منطقه ای تهران دارای ۴۴ مشترک فوق توزیع و انتقال است که با مجموع دیماند قراردادی این مشترکین برابر ۹۷۷ مگاوات، از طریق خدمات فروش انشعاب و انرژی و نیز اجرای همه راهکارهای مدیریت مصرف، نسبت به ارائه خدمات به متقاضیان برق اقدام می کنیم.
وی تعامل و همکاری بین شرکت برق منطقهای تهران و صاحبان صنایع برای تامین برق مطمئن و پایدار در تابستان سال جاری را ضروری دانست و گفت: در سال ۱۴۰۱ در قالب طرحهای تشویقی ۵۳۹ میلیارد ریال پاداش به مشترکان صنعتی در حوزه تحت پوشش این شرکت پرداخت شد که در سال جاری نیز صاحبان صنایع میتوانند با مشارکت در طرحهای مدیریت بار از پاداشهای ریالی پیشبینی شده بهرهمند شوند.
مدیر مشترکین فوق توزیع و مدیریت مصرف برق منطقه ای تهران ادامه داد: امسال نیز بیشترین میزان همکاری در برنامه های پاسخگویی بار توسط مشترکین سیمان و فولاد و نیز خودروسازها صورت می گیرد که از این میان شرکت های ایران خودرو، سیمان تهران و سیمان آبیک بیشترین میزان همکاری را در طول ایام گرم تابستان داشتهاند و قطع به یقین شامل طرح پاداش مدیریت مصرف میشوند.
وی با تاکید بر میزان مصرف و اهمیت بخش صنایع در راستای مصرف بهینه انرژی برق گفت: تاکنون ممیزی انرژی در سطح مشترکان سیمان و فولاد و نیز مشترکین خودروساز اجرا شده است که با بررسی همه راهکارهای بهینهسازی مصرف از جمله در بخش سرمایش و گرمایش، سیستم روشنایی و نیز پروسه تولیدی مربوط به هر گروه از مشترکین، نسبت به کاهش مصارف آنها اقدام شده است؛ همچنین با اجرای برنامههای پاسخگویی بار در طول ایام گرم هر سال مشترکان نسبت به کاهش بار مصرفی خود از طریق همکاری در برنامههای پیک سایی اقدام و از پاداشهای مربوطه نیز بهرهمند می شود.
عسکرزاده افزود: با اجرای ممیزی انرژی در سطح مشترکین فوق توزیع توسط مشاور ذی صلاح و بررسی نقاط هدررفت انرژی و ارائه راهکارهای بهینهسازی مصرف در این زمینه و با کمک اجرای برنامه های پاسخگویی بار در طول تابستان هر سال، نسبت به بهینهسازی مصرف انرژی مشترکین اقدامات ما صورت گرفته است.
مدیر دفتر مشترکین فوق توزیع و مدیریت مصرف برق منطقهای تهران راهکارهای مدیریت مصرف ارائه شده برای مشترکین صنعتی را شامل سه گروه راهکارهای پرهزینه راهکارهای کم هزینه و راهکارهای بدون هزینه عنوان داشت و گفت: در اکثریت صنایع با اجرای راهکارهای کمهزینه و بدونهزینه، نتایج قابل قبولی در بهینهسازی مصارف انرژی حاصل شده است. همچنین در اثر اجرای برنامههای پاسخگویی بار هر ساله در طول ایام گرم تابستان، بخش قابل توجهی از نیاز شبکه برق کاسته شده است که کمک شایانی در راستای عبور موفق از پیک شبکه است.
وی با تاکید بر اهمیت اجرای برنامه طرح ملی پاداش مشترکان اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون تأمین برق مورد نیاز صنایع نسبت به سالهای گذشته رشد یافته است به طوریکه این را آمارهای منتشر شده معتبر کشور بیان میدارد که در بازه زمانی ۱۳ خرداد تا ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲، شاهد رشد چشمگیر ظرفیت تولید کالا در همه بخشها بودیم.
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق منطقهای تهران، خاموش کردن ماشین آلات در زمانهای استراحت پرسنل، تعویض شیفتهای کاری در ساعات اوج مصرف برق به شیفت های شب (ساعت ۲۴:۰۰ الی ۰۵:۰۰) و صبح (ساعت ۰۵:۰۰ الی ۱۱:۰۰) و خاموش کردن برخی از دستگاههای پر مصرف در ساعت اوج مصرف را از جمله راهکارهای کاهش مصرف انرژی برق در صنایع عنوان کرد که میتوان با به کارگیری آن ها تا حد زیادی در مصرف انرژی در بخش صنعت به ویژه در روزهای اوج مصرف در تابستان صرفه جویی به عمل آورد.
وی از همه هموطنان خواست با رعایت راهکارهای ساده اما بسیار موثر مدیریت مصرف، صنعت برق را در تامین برق پایدار و گذر موفق از اوج بار تابستان یاری رسانند.
https://sarzaminemana.ir/?p=2361